God and kings – un film foarte slab!

Deci: timpul nostru sau dacă vreţi vremea noastră, este foarte limitată şi în acelaşi timp foarte scumpă! Vrei să vezi un film, pentru destindere, pentru emoţie şi chiar cutlură generală. dar eu vă rog, exodusnu vă aşezaţi să vedeţi filmul acesta: Exodus – Regi şi Zei!
Am o adevărată ocară la adresa scenaristului, a regiei, a tuturor celor care mi-au furat mai bine de o oră din viaţă pentru că nici măcar nu am putut să văd filmul până la capăt! Nu mi-aş fi putut imagina despre Ridley Scott că semnează regia la aşa o tâmpenie… Zic că a „semnat-o” pentru că sigur nu a văzut filmul! Dar şi despre Savador Dali se spune că a semnat hârtii în alb şi studenţii au vândut pe urmă „desene şi schiţe originale”. Sunt total dezamăgit! Holywood şi nimic mai mult… Dialoguri luate din ziua de azi şi puse la faraoni, lupte care nu încep şi nu se termină, scene care nu fac decât să lungească filmul, personaje neverosimile! Camera excelentă, montajul super! Ce folos? Când Moise pleacă de-acasă ca să-şi salveze poporul îmi aminteşte de un film chinezesc: „…tata a murit, mama a murit, soţia mi-a murit, copiii mi-au murit, nu mi-a mai rămas nimeni… Ba da! Mi-a rămas PARTIDUL COMUNIST!” Aşa pleacă şi Moise de-acasă… Nimic din valoarea sacrală, biblică, o muzică proastă, actori buni dar fără replici! Ridley Scott şi-a pierdut minţile!Exodus (1)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Nici Can-Can si nici macar cei de la Zalando nu pupa de la noi informatii cu adresa ta. Te poti simti in siguranta!

Categorie:

Ganduri scrise