Spectacol de revistă de Mihai Nae:

„De pe net adunate şi-napoi la lume date”

Teatrul Municipal Baia Mare 05.04.2015

Acesta este titlul spectacolului al cărui libret a ieşit cu semnătura mea. Pe pagina mea de blog îmi permit să exprim o mică dezamăgire pentru faptul că afişul prezintă publicului un spectacol pe „texte” de Mihai Nae! Voi găsi o formă adecvată să prezint publicului meu absent din sală aceste „texte” care în realitate alcătuiesc un libret umoristic bogat cu versuri de cântece, etc. Prezentarea corectă pe afiş ar fi fost: „Libret – Mihai Nae”! Pur şi simplu noţiunea de „libret” descrie mai exact şi mai generos conţinutul materialului scris. În forma lui finală afişul prezintă spectacolul „De pe net adunate şi-napoi la lume date”, atenţie, „pe texte de Mihai Nae „?!… În sfârşit, nu este o mare gafă şi nu m-a apucat nici o criză de „mândrie galopantă”; în rest afişul este expresiv şi îmi place! Voi ce părere aveţi?

Libret umoristic de Mihai Nae

„De pe net adunate şi iarăşi la lume date” – Libret – Mihai Nae Premiera: 05.04.2015 Teatrul Municipal Baia Mare, Regia artistica: Livia Tulbure Guna

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Nici Can-Can si nici macar cei de la Zalando nu pupa de la noi informatii cu adresa ta. Te poti simti in siguranta!

Categorie:

Ganduri scrise

Tags:

, , , , , , , ,