Teatrul de Revisă "Mihai Maximilian" Baia Mare

De pe net adunate si-napoi la lume date – spectacol de revistă pe un libret de Mihai Nae. Regia artistică: Livia Tulbure Gună

„De pe net adunate si-napoi la lume date”

 

Viaţa a reintrat în normalitatea cotidiană. A trecut premiera, au trecut şi sărbătorile!… Am trăit foarte intens ambele evenimente. Spectacolul de la Baia Mare mi-a adus o mare bucurie! Prin efortul depus de doamna conf. univ. dr. Livia Tulbure Gună (regia artistică), textele mele au câştigat în valoare şi mesajul umoristic propus de mine a fost ridicat la superlativ. Trebuie să subliniez ingeniozitatea cu care s-a pus în scenă tot spectacolul.
Îmbinarea elementelor multimedia cu actul live, suportul muzical şi adaptările uimitoare semnate de Călin Ionce, coregrafia şi costumele, totul, totul a contribuit la un eveniment scenic de mare clasă! 

Le mulţumesc actorilor şi tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui deosebit spectacol Mulţumirile mele se adresează în special doamnei Aurora Prodan şi domnului Vali Doran, care au ridicat sala în hohote de râs! A urmat pentru mine un interviu la televiziunea locală şi pe urmă au venit sărbătorile care m-au adus la un loc cu familia şi cu prietenii. A fost cu adevărat intens şi benefic. Voi reveni cu imagini filmate şi alte amănunte!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Nici Can-Can si nici macar cei de la Zalando nu pupa de la noi informatii cu adresa ta. Te poti simti in siguranta!

Categorie:

Bun Venit, Ganduri scrise

Tags:

, , , , , , ,