Anunţ pentru posturile de radio: lucrarea este înregistrată la ORDA şi face parte din colecţia Bancuri din Ardeal vol.2, disc apărut la editura Cartea Sonoră din Timişoara. Pentru difuzare
vă rog să mă contactaţi! Mihai Nae

Şi-acum câteva cuvinte despre această realizare: cand am făcut adaptarea textului după balada Mioriţa eram în drum spre Timişoara, mai precis eram undeva pe la Szeged. Mă gândeam că vine Sorin la înregistrări şi ar fi bine să-i pregătesc „ceva nou”. Mi-am amintit de succesul poeziei „Muma lui Ştefan” în varainta maghiarizată şi de-aci am trecut la prelucrarea baladei Mioriţa (până am ajuns la Timişoara au fost gata şi celelalte două – Meşterul manole şi Toma Alimoş)! Piesa a avut mai mare succes decât aş fi crezut iniţial şi odată cineva chiar mi-a prezentat-o pe un telefon (!) Pentru toţi cei care iubesc genul acesta de umor anunţ aici că urmează în această vară noutăţi (2014). Însă până atunci vă invit să ascultaţi şi să reascultaţi Mioriţa is a bacsi. Ar puea veni chiar un epilog pentru că istoria recentă a adus cu sine alte evenimente raportate la persoana vizată în poezie. Audiţie plăcută!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Nici Can-Can si nici macar cei de la Zalando nu pupa de la noi informatii cu adresa ta. Te poti simti in siguranta!

Un comentariu

Categorie:

Bancuri Sorin Tănase

Tags: