Din Asia până-n Ardeal – Kamasutra pe înţelesul ardelenilor

 

 

Umorul în general se bazează pe conflictul comic care are la bază de cele mai multe ori poli opuşi. Asia şi Ardeal au în comun doar prima literă! E clar că ciocnirea dintre cele două lumi este inevitabilă. Când vine vorba despre erotism deja ne putem aştepta la umor explosiv!

Am scris sceneta Kamasutra din Ardeal pentru mine şi Sorin Tănase! Am retrăit perioada în care noi doi am mai avut cu ani în urmă, apariţii la public. Anul trecut, pe nişte călduri extenuante, am realizat câteva înregistrări şi acum, încet, încet vin şi filmuleţele.

Între timp s-a întâmplat să fiu solicitat la Teatrul Municipal Baia Mare pentru realizarea unui libret de spectacol de revistă. Timpul acordat a fost extrem de scurt. Aşa că am luat repede câteva scenete şi am scris către ele altele noi, astfel încât pe data de 5 Aprilie a avut loc premiera. În acest spectacol se regăsesc aşadar câteva dintre aceste scenete, într-o interpretare excepţională: Aurora Prodan şi Valeriu Doran.

În ceea ce priveşte joaca noastră actoricească, a mea şi a lui Sorin, noi a trebuit să improvizăm, aşa că eu am devenit Mărie, cu rochie, batic şi chiar o trusă de farduri. Vă invit să vizionaţi filmul şi să vă amuzaţi!

Al vostru dedicat Mihai Nae

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Nici Can-Can si nici macar cei de la Zalando nu pupa de la noi informatii cu adresa ta. Te poti simti in siguranta!

Un comentariu

  • Ioan Câmpian 3 ani ago

    Culmea este ca de fiecare data cand va vad, desi va cunosc destul de bine, inainte de a deschide gura sa spuneti ceva imi vine sa rad, ceea ce inseamna ca cei ce nu va cunosc sunt mai mult decat incantati de ceea ce faceti. Nu sunteti normali, mai ales tu care faci ce faci si scoti perle peste perle. Felicitari! Ti-am scris si pe mass si ti-am transmis felicitari dupa vizionarea piesei de la Teatrul Municipal BaiaMare. Da-i inainte cu tupeu!

Categorie:

Bancuri din Ardeal - Mihai Nae, Ion si Mărie, Scenete umoristice